torsdag, augusti 10, 2006

När livet tar en paus

Jaha. EM's fjärde dag. Ett guld hittills, men glädjen blev nästan större efter kvällens silver. Grattis Johan Wissman! Och vilken dag han gjorde! Två personliga och svenska rekord. Ett silver. Och den enda som var inom två meter bakom fantasten Obikwelu. Kul!

Mina (utseendemässigt, inte fitnessmässigt) likar systrarna Kallur skötte sig också bra. Jengs stavhopp kändes mer osäkra, men kanske hinner han vila upp sig till finalen.

Imorgon gäller det, dagen D.

Annars: inget nytt. Inget nytt hinner hända i livet när friidrott och jobb tar upp dagarna mellan 10 och 22. Nästa vecka börjar livet igen och hösten. Ska bli skönt det också.

2 Comments:

Blogger jonny said...

alla vinnare är dopade. eller har d et inte varit så på sista tiden. tycker de är mindre roligt att kolla dessa dagar även om jag ligger i soffan dagarna i ända. men varje gång nån vinner tänker jag.

han är dopad.
hon är dopad.

4:51 fm  
Blogger Sköna Helena said...

Jag har nog tvärtom en känsla av att de som dopas faktiskt avslöjas nuförtiden. Roligare är det att jämföra dagens rekord med de från den gamla öststats-tiden. Se till exempel på damrekordet i diskus. Hade någon chockat med ett liknande kast i år hade diskusen hamnat utanför staketet.
/Helena

10:49 fm  

Skicka en kommentar

<< Home