onsdag, oktober 11, 2006

Scoop

Har just sett färdigt en riktigt bra film. Woody Allens senaste, Scoop. Det är Scarlett Johansson och Hugh Jackman och naturligtvis Woody Allen själv. Scarlett Johansson är journaliststudenten Sondra Pransky, som verkligen verkligen vill få till den där stora nyheten nu, nu, nu. Och det är förvecklingar på förvecklingar och en dialog som mycket mer liknar den gamle gode Woody Allen (à la Alla säger I love you och Annie Hall) än vad Match point gjorde. Men återigen är det England, få skådespelare, mord och fantastiska Scarlett Johansson. (Visste ni förresten att hon är född 1984?!)
Se den!

Och på tal om scoop...
Premiärsändning idag för NU i Öppna kanalen. Satt hemma och tittade och spelade in eftersom kontrollrummet i skolan inte var någon trevlig plats att hålla till när 16.30 började närma sig. Herre jesus. Och nästa vecka ska jag vara programledare - med en väldig massa smink och färdigskrivna lines, det lovar jag.

Imorgon igen: 16.30 - Öppna kanalen, Göteborg.

1 Comments:

Blogger Anna said...

Ahhhh!!! GRATTIS till att du är klar med boken! Herregud, det här är ju stort! Shit pommes frites! Oh well, förväntar mig ett signerat ex senare då. Kram!

5:28 em  

Skicka en kommentar

<< Home